NOVINKY
 

Když si jednou ochutnáte naší domácí husí paštiku s brusinkovým džemem, nebudete nikdy schopni jíst to, co se prodává v podobě paštiky v obchodech.


Vrcholem programu mezi prvními chody je Staročeská polévka "Zelnačka", což je něco mezi polévkou s kyselým zelím a ruskou „soljankou“. Podáváme to v pánvi pro 3-4 osoby, s vepřovým masem, kuřecím masem a tradičními českými klobásy uvnitř.
 


Králík pečený na smetaně nebo pivě je recept od pradědečka našeho šéfkuchaře Pana Doležala. Tento recept hledají výzvědné služby sedmi států.

Pivovarské bramboračky - bramborové placky s otrubami po vaření – jsou ty samé, které jedl král Rudolf II. Kvůli tomuto jídlu kuchař obdržel od Rudolfa II. šlechtický titul.

A konečně, pivní zmrzlina z tmavého ležáku. Myslíte si, že to není možné? “U Zajíce” je všechno možné!

Dobrou chuť!


Váš Kynšperský Zajíc